Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Lees voor

Bekijk onze video

Als bestuurder binnen een vakbond, sector of branchevereniging wilt u arbeidsvoorwaardelijke zaken natuurlijk prima geregeld hebben. Een aanvulling op de WW of WGA is hier een goed voorbeeld van. De Private Aanvulling WW en WGA (PAWW) compenseert voor de verkorting van deze uitkeringen in 2016. 

Werkgevers kunnen zich aanmelden bij Stichting PAWW om de aanvulling te regelen voor hun werknemers. Maar ook sectoren, branches en decentrale cao-partijen kunnen dit doen. Wij maken u als betrokken bestuurder hierin graag wegwijs.

Zo werken wij met verzamel-cao’s om de PAWW-regeling in te voeren en uit te voeren.

Lees voor

Nog geen besluitvorming over deelname?

Sinds het sociaal akkoord van 2013 zijn in vrijwel alle cao-overleggen PAWW-afspraken gemaakt, of is daarover gesproken. Moet uw cao-tafel nog een studieafspraak opstarten, heeft u daarvoor informatie nodig, of wil uw sector contact met het bestuur van SPAWW?

Stuur een mail naar communicatie@spaww.nl. Bent u bestuurder binnen een vakbond of lid van de werkgeversvereniging AWVN, dan staan beleidsmedewerkers van FNV, CNV, VCP en een team van adviseurs binnen AWVN tot uw dienst om over de deelname aan de PAWW te adviseren.

Aanmelding verzamel-cao

Veelgestelde vragenLees voor

Rechts vindt u de top 5 van meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan als decentrale cao-partij?

U kunt uw CAO aanmelden met behulp van de aanmeldformulieren. Lees de uitgebreide instructies hier.

Hoe lang is de doorlooptijd van de aanvraag deelname PAWW-regeling?

Van aanvraag tot aan algemeen verbindend verklaring tot aan daadwerkelijke aansluiting dient u rekening te houden met een periode van maximaal 6 maanden.

Onder welke verzamel-cao valt mijn bedrijf?

Het totaaloverzicht van alle cao's vindt u hier.

Waar moet mijn bedrijf aan voldoen om in een verzamel-cao opgenomen te worden?

Alle bedrijven die nog niet aangesloten zijn bij een PAWW-regeling kunnen zich aanmelden bij SPAWW. Meer informatie over de aanmelding vindt u hier.

Laatste nieuws Lees voor

Hieronder vindt u het meest recente nieuws over SPAWW.