A

A
Lees voor

Wat doet Stichting PAWW?

Als bestuurder binnen een vakbond, sector of branchevereniging wilt u arbeidsvoorwaardelijke zaken natuurlijk prima geregeld hebben. Een aanvulling op de WW of loongerelateerde WGA is hier een goed voorbeeld van. De Private Aanvulling WW en WGA (PAWW) compenseert voor de verkorting van deze uitkeringen in 2016. 

Werkgevers kunnen zich aanmelden bij Stichting PAWW om de aanvulling te regelen voor hun werknemers. Maar ook sectoren, branches en decentrale cao-partijen kunnen dit doen. Wij maken u als betrokken bestuurder hierin graag wegwijs.

Zo werken wij met verzamel-cao’s om de PAWW-regeling in te voeren en uit te voeren.

Nog geen besluitvorming over deelname?

Sinds het sociaal akkoord van 2013 zijn in vrijwel alle cao-overleggen PAWW-afspraken gemaakt, of is daarover gesproken. Moet uw cao-tafel nog een studieafspraak opstarten, heeft u daarvoor informatie nodig, of wil uw sector contact met het bestuur van SPAWW?

Stuur een mail naar communicatie@spaww.nl. Bent u bestuurder binnen een vakbond of lid van de werkgeversvereniging AWVN? Dan staan beleidsmedewerkers van FNV, CNV, VCP en een team van adviseurs binnen AWVN tot uw dienst. Zij kunnen u adviseren over de deelname aan de PAWW.

Aanmelden voor verzamel-cao

Heeft deze informatie u geholpen?
Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord