Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Lees voor

Nieuwe werkgever

U bent een nieuwe werkgever en valt onder een cao die al is aangesloten bij SPAWW. U kunt in dat geval wachten tot u een uitnodiging tot deelname van ons ontvangt. Daar kan enige tijd overeen gaan, aangezien sectoren periodiek gegevens aanleveren. Wilt u liever niet zo lang wachten? Dan kunt u ook zelf al in actie komen.

Hebt u al een brief met aanmeldcode ontvangen? Dan kunt u direct naar de registratie.

Nieuwe werkgever bij deelnemende cao

Wilt u zich als nieuwe werkgever aanmelden voor deelname aan de PAWW? Dat kan, vult u in dat geval het onderstaande formulier in.

Als u nog niet bij ons bekend bent en uw sector is aangesloten bij de PAWW, dan toetsen wij uw verzoek aan de werkingssfeer van de cao. Daarna sturen wij u een brief met de aanmeldcode. U kunt zich dan direct registreren voor deelname. Maandelijks toetsen wij de aanmeldingen bij uw sector die de werkingssfeer heeft ingebracht. Daardoor dient u uw aanmelding als voorlopig geaccepteerd te beschouwen. 

Alvast dank voor uw medewerking voor het volledig invullen van het formulier 'zelf aanmelden'.

Nieuwe werkgever maar geen deelnemende cao?

Een werkgever kan helaas niet aan een PAWW- cao deelnemen, wanneer hij valt onder een cao die niet is aangesloten bij SPAWW, of als er geen cao is.Formulier zelf aanmelden

Aanmelden
Uw gegevens voor eventueel contact