A

A
Lees voor

Nieuwe werkgever

U bent een nieuwe werkgever en valt onder een cao die al is aangesloten bij SPAWW. U kunt in dat geval wachten tot u een uitnodiging tot deelname van ons ontvangt. Daar kan enige tijd overeen gaan, aangezien sectoren periodiek gegevens aanleveren. Wilt u liever niet zo lang wachten? Dan kunt u ook zelf al in actie komen.

Hebt u al een brief met aanmeldcode ontvangen? Dan kunt u direct naar de registratie.

Nieuwe werkgever bij deelnemende cao

Wilt u zich als nieuwe werkgever aanmelden voor deelname aan de PAWW? Dat kan, vult u in dat geval het onderstaande formulier in.

Als u nog niet bij ons bekend bent, dan leggen wij uw verzoek voor aan uw sector waar u onder valt. Wij toetsen uw verzoek dan aan de werkingssfeer van de cao. Wanneer u onder de werkingssfeer valt, sturen wij u een brief met de aanmeldcode. U kunt zich dan direct registreren voor deelname.

Nieuwe werkgever maar geen deelnemende cao?

Een werkgever kan helaas niet aan een PAWW- cao deelnemen, wanneer hij valt onder een cao die niet is aangesloten bij SPAWW, of als er geen cao is.

Nieuwe status? Gegevens wijzigen

Het is mogelijk dat u als werkgever wijzigingen doorvoert die uw status van SPAWW veranderen. Dit kan een ander loonheffingsnummer zijn of een verandering van de organisatievorm (rechtspersoon). Kunt u dat niet kwijt in ons portaal? Meldt het dan bij onze servicedesk en het contactformulier.

Heeft u als AK een wijziging voor een bestaande relatie, neem dan contact met ons op via het dossier en support.

Voor een correcte afhandeling vragen we u het bijgaande formulier in te vullen. Op die manier is SPAWW in staat om uw wijziging correct te verwerken. Alvast dank voor uw medewerking.

Formulier

Wijzigingen
Correspondentie
CAO
Sector