A

A
Lees voor

Registreren als werkgever

Bent u als werkgever via een cao of verzamel-cao aangesloten bij Stichting PAWW? Dan kunt u zich vervolgens registreren om uw deelname aan PAWW te starten. U doorloopt een aantal stappen.

Stap 1 – Ontvang onze uitnodigingscode
Normaal gesproken ontvangt u vanzelf van ons een uitnodigingscode voor de PAWW-registratie. Mocht u die nog niet hebben ontvangen, dan kunt u deze aanvragen op de pagina ‘Nieuwe werkgever zelf aansluiten’.

Bekijk instructievideo

Stap 2 – Maak uw account aan met uw uitnodigingscode
Ga naar het werkgeversportaal om u te registreren. Klik op ‘Uitnodiging inwisselen’ en voer uw uitnodigingscode in. Volg de stappen, en check uw mailbox voor de bevestiging van uw aanmelding.

Bekijk instructievideo

Stap 3 – Registreer uw bedrijf
Ga naar het werkgeversportaal via de link in de bevestigingsmail. Kies voor ‘Registreren als werkgever’. Houdt uw loonheffingsnummer en startdatum van uw onderneming bij de hand. Vul de gegevens van uw contactpersoon en bedrijf in. Geef ook door via welke cao u deelneemt aan PAWW.

Een inkoopordernummer/ kostenplaats invullen is een optie na het afronden van uw registratie bij bedrijfsgegevens. U kunt dit altijd wijzigen via 'bedrijfsgegevens' in het portaal.

Bekijk instructievideo

Stap 4 – Meerdere ondernemingen? (optioneel)

Werkt uw organisatie met meerdere (sub)loonheffingsnummers die deelnemen aan PAWW? Dan moet u voor ieder loonheffingsnummer apart registreren, elk met een uniek e-mailadres.


Stap 5 - Administratiekantoor machtigen (optioneel)
Maakt u gebruik van een administratiekantoor voor uw payroll en/of arbeidsvoorwaarden? Of heeft uw organisatie meerdere loonheffingsnummers die meedoen aan PAWW? Dan kunt u een administratiekantoor machtigen om de regeling uit te voeren.

Bekijk instructievideo

Account aanmaken

Heeft deze informatie u geholpen?
Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord