A

A

Op weg naar een nieuwe baan.

Na uw vertrek of arbeidsongeschiktheid bij uw (vorige) werkgever, komt er uiteraard ook weer het moment dat u weer aan het werk kan. U bent een tijd uit de running geweest, dus misschien voelt het wat onwennig. Wij denken graag met u mee met handige tips. We hopen dat u zo weer snel een leuke baan kunt vinden. Hou steeds uw einddoel voor ogen: straks draait u weer mee in de maatschappij. U heeft weer een toekomst om naar uit te kijken. Dat voelt goed!

Aan de slag met werk zoeken

Uw eerste stap is voor uzelf bepalen welk werk het beste bij u past. Daarmee kunt u gericht zoeken op vacature-websites en rondkijken in uw eigen netwerk.

Alles over uw cv

Heeft u een baan op het oog? Maak indruk met een professioneel en aantrekkelijk cv. Waar moet u op letten en wat kunt beter niet doen? Lees onze tips en trucs.

Solliciteren

U bent uitgenodigd voor een gesprek. Lees hier alles over een goede voorbereiding. Die is nodig voor een positieve eerste indruk en het gemakkelijker beantwoorden van vragen die u krijgt.

Na uw herstel

Bent u hersteld van uw ziekte, en gaat u weer op zoek naar werk? Lees hier welke regels en mogelijkheden er zijn rondom uw re-integratie. Blijf vooral ook goed voor uzelf zorgen. Een goede gezondheid staat voorop.

Meest bezochte vacature website

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord