A

A
Lees voor

Werken bij Stichting PAWW

Werken bij een informele organisatie met uitdagende doelen om samen je schouders onder te zetten? Dat is typisch Stichting PAWW! Als non-profit organisatie willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk werknemers profijt hebben van de PAWW-regeling. En dat cao-tafels, besturen en werkgevers op ons kunnen rekenen voor een gedegen ondersteuning en uitvoering van de regeling.

Wij gaan voor kwaliteit en betrokkenheid in wat we doen. We geven voorlichting, ondersteunen waar nodig en zorgen voor een foutloze administratieve uitvoering. Alles om de PAWW te laten slagen voor alle betrokkenen.

     

Communicatieadviseur bij SPAWW
Fulltime

Stichting PAWW is op zoek naar een Communicatieadviseur voor 24 tot 36 uur per week, dit is in onderling overleg met elkaar af te stemmen. Het betreft een nieuwe en uitdagende functie in een professioneel en betrokken team. Je geeft inhoudelijk veel richting aan de invulling van de communicatie en daarmee ook aan jouw functie.

Contentmanager bij Stichting PAWW (32-36 uur/week)
Fulltime

Wij zijn op zoek naar een Contentmanager voor 32 tot 36 uur per week. Het betreft een nieuwe en uitdagende functie in een professioneel en betrokken team. Je kunt inhoudelijk veel richting geven aan de invulling van de communicatie en daarmee ook aan jouw functie.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord