Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Lees voor

Service voor consulenten

SPAWW maakt gebruik van consulenten om uitkeringsgerechtigde deelnemers te ondersteunen bij de aanvraag voor een uitkering en het invullen van de verantwoording. Deze webpagina is bedoeld als ondersteuning van de consulenten.

Instructies met behulp van Webinar

Consulenten krijgen instructies aan de hand van een webinar. Verreweg het grootste deel van de consults gaat over de aanvraagprocedure. In het webinar staan we uitgebreid stil bij de aanvraag en bij de knelpunten die daarbij op kunnen treden. Klik op Start Now om het webinar te bekijken.

Tips

De aanvraagprocedure is ook uitgewerkt een stapsgewijze instructie voor werknemers en visueel uitgewerkt in een film voor werknemers.

Let op: voor het voltooien van de aanvraag heeft een deelnemer meerdere documenten nodig. Zorg dat hij deze documenten bij zich heeft bij het consultatiegesprek.

De benodigde documenten zijn:

  • Laatste loonstrook
  • Verzekeringsbericht
  • Voorlaatste uitkeringsspecificatie WW of WGA
  • Toekenningsbericht UWV
  • Beëindigingsbericht UWV

Ondersteuning

Voor ondersteuning kunt u gebruik maken van de werknemerstelefoon (088 2302772). Daarnaast kunt u een contactformulier invullen of de lijst met vragen en antwoorden raadplegen. Ga naar Service en contact.

Formulier voor consulenten

Beste Consulenten,

Het is van belang dat we goed kijken naar hoe deze nieuwe vorm van ondersteuning van deelnemers zich in het eerste jaar ontwikkelt. Wij vragen jullie dan ook om na elk consult onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Met jullie informatie kunnen we de deelnemers straks optimaal verder helpen. Alvast hartelijk dank!

Formulier

Disclaimer

De informatie op dit formulier wordt alleen gebruikt voor de facturering van het consult bij SPAWW en om inzicht te krijgen in de hulpvraag van cliënten bij het invullen van de formulieren van SPAWW. Het formulier wordt niet gebruikt voor beoordeling van de behandelaar.

Heeft deze informatie u geholpen?