A

A
Lees voor

Verbeteringen werkgeversportaal

Gepubliceerd op: 19 oktober 2020

1 x inloggen voor meerdere LH-nummers?

Bij registratie kan een werkgever per LH-nummer één emailadres opgeven. Vooral bij werkgevers met meerdere LH-nummers kan dat onhandig zijn, als slechts één e-mailadres beschikbaar is bij de medewerker die de PAWW-regeling verzorgt. Door zich naast werkgever tevens aan te melden als administratiekantoor kan de afdeling HR na de eenmalige registratie van de diverse LH-nummers met één maal inloggen voor de verschillende LH-nummers de periodieke aangifte verzorgen.

Extra gebruikers toevoegen

U kunt als werkgever na uw registratie in het werkgeversportaal extra gebruikers toevoegen. Op die manier kunnen meerdere medewerkers mutaties doorvoeren in het werkgeversportaal.

Nieuwe zoekfunctie voor administratiekantoren in werkgeversportaal

Als administratiekantoor kunt u sinds begin mei in het werkgeversportaal op bedrijfsnaam, plaats, contactpersoon en zelfs op telefoonnummer naar een bij u aangesloten werkgever zoeken. Het is mogelijk om op verschillende manieren te zoeken. Uiteraard kunt u de gehele naam intypen. Maar als u het jokerteken sterretje (*) vooraan in het zoekveld plaatst, kunt u ook zoeken op delen van een naam. Wij verwachten hiermee het gebruikersgemak te hebben verbeterd.

Terug naar overzicht

Geplaatst in

Werkgevers
Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord