A

A
Lees voor

Verlenging regeling en evaluatie

Gepubliceerd op: 13 juli 2023

In 2022 traden diverse nieuwe bedrijven en sectoren toe tot de PAWW-regeling, zoals de Uitzendbranche per 1 augustus. Deelnemers van het eerste uur zoals de Supermarkten (VGL en FGIL), de Bouwsector, Metalektro, de Schoonmaak- en glazenwassersbranche, de Banken en Verzekeringssector zijn onder de regeling gebleven.

De sector Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en het Bakkersbedrijf verlengden de PAWW-deelname niet. VVT heeft via een sectorspecifieke verzekering meer voor haar werknemers willen doen dan wat via SPAWW in 2022 mogelijk was. We betreuren hun vertrek, maar waarborgen voor hen dat werknemers die tot 1-10-2022 via PAWW verzekerd waren, aanspraak op hun rechten kunnen maken.
In het Actuele overzicht deelname staan alle partijen die (bijna) zijn verlengd.

Evaluatie PAWW-verlengingsproces

Het verlengingsproces van de PAWW-regeling is afgerond. Wij willen weten hoe de partijen dit online formulier en de communicatie daarover hebben ervaren. De stichting wil dit graag weten om hier lering uit te trekken voor de volgende verlenging. Kortom, wat ging goed en wat kan beter.

De evaluatie-interviews startten met een selecte groep werkgevers in de week van 26 juni en lopen door tot met 14 juli 2023. Daarnaast versturen we nog een korte online vragenlijst naar de overige cao-partijen. De uitkomst van de evaluatie communiceren wij op onze website via Laatste nieuws en het bestuursbericht.

Terug naar overzicht

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord