A

A

PAWW geeft SUPER PAWWER

De PAWW-regeling geeft werknemers na de WW of WGA extra ruimte en inkomenszekerheid om een nieuwe baan te vinden. En dat werkt wel zo lekker. Niet alleen als je ooit werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Ook nu al, want je weet dat het bij jouw werkgever goed geregeld is, mocht het ooit zover komen. Dit noemen wij SUPER PAWWER. Hiermee kom je straks vol nieuwe energie terug op de arbeidsmarkt.

Veranderingen op je loonstrook in 2024

De PAWW-premie die werknemers betalen is in 2024 omlaag gegaan naar 0,08%. Goed nieuws natuurlijk! Maar dit is niet de enige verandering die te zien is op de loonstrook. Bekijk de video om hieronder om te zien wat er dit jaar nog meer is veranderd.

Ben je werkgever? Informeer je medewerkers!

Wij hebben een handige memo ontwikkeld over de verlaging van de PAWW-premie en tal van andere belangrijke zaken. Laat je medewerkers weten dat het bij jullie goed geregeld is en deel deze memo.

This page in English.

Thumbnail youtube image

Verzekerd van veerkracht

De PAWW-regeling gaat in als de WW- of loongerelateerdde WGA-uitkering stopt. De inkomenszekerheid die je dankzij de PAWW-regeling krijgt, geeft ruimte om jezelf te herpakken. Zo kun je ontdekken wat je talenten zijn of welke baan nou echt bij je past.

PAWW. Verzekerd van veerkracht na de WW.

Landingspage campaign image

Laat je SUPER PAWWER zien!

Download nu gratis het digitale SUPER PAWWER-informatiepakket voor veerkrachtige tips en allerlei tools om online te laten zien dat jullie #SUPERPAWWER hebben.

Kom ik in aanmerking?

Als je werkgever is aangesloten bij de PAWW, kom je in aanmerking voor deze uitkering. Wil je het zeker weten? Doe dan nu de check.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord