A

A
Lees voor

Verlengen PAWW-deelname op de speciale verlengen-pagina

Gepubliceerd op: 23 december 2021

Heeft u de deelname aan PAWW in het verleden geregeld? Dan ontvangt u een e-mail om de verlenging te realiseren. Hierin zit een link naar onze speciale landingspagina. Met een klik op de link komt u op een inlogscherm voor een wachtwoord. Nadat u dit heeft aangemaakt komt u op de landingspagina Verlengen. U klikt op de tegel Ik wil de PAWW-deelname verlengen en gaat aan de slag.

Bent u niet degene die de verlenging gaat afhandelen? Dan kunt u degene die verantwoordelijk is voor het verlengen van de PAWW-deelname machtigen. Die persoon ontvangt de mail om de verlenging verder in gang te zetten en te regelen.

Na het klikken op de Ik wil de PAWW-deelname verlengen-tegel komt u op de pagina om de PAWW-deelname te verlengen.

U sluit af met uw handtekening als u alle velden heeft gecontroleerd en /of ingevuld. Naast uw handtekening zijn ook de handtekeningen verplicht van de betrokken werkgevers- en werknemersorganisaties. U klikt op verzenden en de betrokkenen, van wie u de namen en e-mailadressen hebt ingevuld, ontvangen een e-mail om de deelnametekst te controleren en hun handtekening te zetten.

Algemeen verbindendverklaring

Wanneer alle verplichte handtekeningen zijn gezet, komen alle gegevens automatisch bij Stichting PAWW terecht. Nu hun 1e controle gaan de gegevens door naar het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij toetst de aanvragen op basis van het Toetsingskader Algemeen Verbindend Verklaring CAO-bepalingen (AVV). Na goedkeuring ontvangt u bericht van SPAWW dat uw PAWW-deelname is verlengd tot 1 oktober 2027.

De verlenging van de PAWW-deelname hebben we in een overzichtelijke Verlengen-routekaart weergegeven.

Terug naar overzicht

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord