A

A
Lees voor

Klanttevredenheidsonderzoek Q3: deelnemers geven stabiele cijfers

Gepubliceerd op: 11 november 2022

Wij bedanken de deelnemers voor de moeite van het invullen van de vragenlijst. Via de antwoorden op open vragen zien we wat er goed gaat en wat er beter kan.

Dienstverlening SPAWW in Q3
Het gemiddelde tevredenheidcijfers is een 7,5. Voor de dienstverlening een mooi cijfer, maar iets onder de 7,6 uit Q2. De tevredenheid over de kanalen is goed, net als in de afgelopen meting. Maar we willen stappen voorwaarts maken.Aandachtspunt blijft de begrijpelijkheid van teksten/documenten (7,1 waardering) vergeleken met de andere service aspecten. Die bevonden zich al op een vrij hoog niveau en dat zijn ze nog steeds.

Deelnemers vinden SPAWW voornamelijk via ex-werkgever en UWV
De meeste deelnemers vinden de PAWW-regeling via online onderzoek (lichte daling), de ex-werkgever en UWV. Een kleine rol als bron voor de bekendheid met de PAWW speelt de Vakbond, en sociale dienst (gemeente).

Tevredenheid over de kanalen is goed

E-mailcontacten scoren een gemiddelde van 7,7, de telefonische contacten een 7,6 en Chat-contacten 7,7. Deze contacten dragen positief bij aan een hoge(re) klanttevredenheid. Ook op detailniveau van de klantcontacten (vriendelijkheid, wachttijd, kwaliteit antwoorden, e.d.) zijn er kleine verschuivingen naar beneden.

De chatfunctie blijft goed gewaardeerd worden, 8-, maar is wel minder dan de 8 van vorig kwartaal. 

Conclusie

Het 3e kwartaal laat wederom mooie cijfers zien, maar wel minder hoog dan de vorige 2 kwartalen. SPAWW wil de huidige lijn in de dienstverlening vasthouden en met als blijvende uitdaging een 8. Dat betekent alert blijven op de aandachtspunten en verder verbeteren. Alle partijen hebben uiteindelijk baat bij een goede dienstverlening. Vragen? Stuur gerust een bericht.

Terug naar overzicht

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord