A

A
Lees voor

Administratiekantoren: tijd besparen met collectieve aangifte PAWW

Gepubliceerd op: 08 juli 2021

Veel werkgevers die vallen onder de PAWW-regeling laten hun administratie verzorgen door een accountants- of administratiekantoor. Ook de PAWW-aangifte besteden zij dan uit. De PAWW-aangifte per handeling kost niet veel tijd. Voor de grotere kantoren met veel klanten is dit opgeteld een behoorlijke hoeveelheid werk. Om deze administratieve last te verlichten is de collectieve aangifte ontwikkeld voor kantoren met meer dan 100 PAWW-klanten.

Hoe werkt het?

Het administratiekantoor ontvangt een interfacebestand (klantenbestand) via een beveiligde verbinding met onze SFTP-server. In dit bestand staan alle openstaande aangiftes van de bedrijven waarvoor het kantoor gemachtigd is. Het kantoor haalt het bestand van de server, vult (automatisch) in en plaatst weer terug. Na controle-uitvoeringen wordt het bestand ingelezen, waarna de aangeleverde aangiftes worden gevuld en ingediend. Hieruit volgt de nota die in het portaal klaarstaat en (eventueel) per e-mail verstuurd wordt.

Meer weten?

Stuur een mail naar Clientmanagement. U ontvangt onze gedetailleerde informatie zodat u kunt besluiten of u wilt meedoen aan de collectieve aangifte PAWW.

Terug naar overzicht

Geplaatst in

Werkgevers
Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord