A

A
Lees voor

Ruimere aanmeldingsmogelijkheid werkgevers

Gepubliceerd op: 20 oktober 2020

Werkgever maar geen deelnemende cao?

Een werkgever zonder cao, maar met een arbeidsvoorwaardenregeling kan met instemming van werkgever en een werknemersvertegenwoordiging deelnemen aan de PAWW verzamel-cao. Meerdere werkgevers hebben al voor deze optie gekozen. Gebruik daarvoor deze overeenkomst.

U bent een werkgever en valt onder een cao die is aangesloten bij SPAWW, maar u bent nog niet geregistreerd?

Sectoren leveren ons periodiek gegevens aan over nieuwe toetreders onder hun PAWW-cao. Dat kan gelden voor bedrijven die net zijn gestart of een nieuwe organisatie oprichten. In dat geval ontvangt u een uitnodiging tot deelname van ons. Bij de uitnodiging ontvangt u een uitnodigingscode waarmee u zich kunt registreren in het portaal.

De ontvangst van de uitnodiging kan enige tijd duren, aangezien sectoren alleen periodiek gegevens aanleveren. Wilt u liever niet zo lang wachten? Dan kunt u ook zelf al in actie komen en het formulier Zelf aansluiten invullen op www.spaww.nl.

Geen uitnodiging? Dan is zelfstandig aanmelden mogelijk

Bent u een nieuwe werkgever bij een cao die deelneemt aan de PAWW? En wilt u zich als nieuwe werkgever aanmelden? Dat kan, vult u in dat geval het formulier Zelf aansluiten in. Wij toetsen uw verzoek dan aan de werkingssfeer van de cao, zoals opgegeven door uw sector. Wanneer u onder de werkingssfeer valt, sturen wij een brief met de uitnodigingscode. U kunt zich daarmee direct registreren voor deelname.

Terug naar overzicht

Geplaatst in

Werkgevers
Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord