Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Geef anoniem feedback over onze website

20 oktober 2020

Ruimere aanmeldingsmogelijkheid werkgevers

Werkgever maar geen deelnemende cao?

Een werkgever zonder cao, maar met een arbeidsvoorwaardenregeling kan met instemming van werkgever en een werknemersvertegenwoordiging deelnemen aan de PAWW verzamel-cao. Meerdere werkgevers hebben al voor deze optie gekozen. Gebruik daarvoor deze overeenkomst.

U bent een werkgever en valt onder een cao die is aangesloten bij SPAWW, maar u bent nog niet geregistreerd?

Sectoren leveren ons periodiek gegevens aan over nieuwe toetreders onder hun PAWW-cao. Dat kan gelden voor bedrijven die net zijn gestart of een nieuwe organisatie oprichten. In dat geval ontvangt u een uitnodiging tot deelname van ons. Bij de uitnodiging ontvangt u een uitnodigingscode waarmee u zich kunt registreren in het portaal.

De ontvangst van de uitnodiging kan enige tijd duren, aangezien sectoren alleen periodiek gegevens aanleveren. Wilt u liever niet zo lang wachten? Dan kunt u ook zelf al in actie komen en het formulier Zelf aansluiten invullen op www.spaww.nl.

Geen uitnodiging? Dan is zelfstandig aanmelden mogelijk

Bent u een nieuwe werkgever bij een cao die deelneemt aan de PAWW? En wilt u zich als nieuwe werkgever aanmelden? Dat kan, vult u in dat geval het formulier Zelf aansluiten in. Wij toetsen uw verzoek dan aan de werkingssfeer van de cao, zoals opgegeven door uw sector. Wanneer u onder de werkingssfeer valt, sturen wij een brief met de uitnodigingscode. U kunt zich daarmee direct registreren voor deelname.