A

A
Lees voor

Levensmiddelenbedrijf vanaf 1 september aangesloten

Gepubliceerd op: 28 november 2023

De cao voor het Levensmiddelenbedrijf is van toepassing op supermarkten en foodspecialiteitenwinkels (zoals een kaaswinkel of een delicatessenwinkel) die geëxploiteerd worden door zelfstandig ondernemers of franchisenemers. Het Vakcentrum is de brancheorganisatie voor deze ondernemers.

Daarnaast zijn bij het Vakcentrum ook ondernemers met een winkel in huishoudelijke artikelen, speelgoed of kookartikelen aangesloten, en drogisten en slijterijen. Het Vakcentrum behartigt de belangen van zo’n 2.800 winkels.

Aansluiting werkgevers
Wij werken voortdurend aan het versoepelen van onze processen. Daar hoort ook goede communicatie bij. Vanaf medio augustus jl. is de eerste brief naar de werkgevers verstuurd om zich aan te registreren en een account aan te maken. Naast het optuigen van onze Servicedesk, is er ook een speciale landingspagina ingericht voor het levensmiddelenbedrijf. Hier vinden werkgevers informatie over registreren, aangifte doen en antwoorden op veelgestelde vragen. 

De stichting is trots dat het Levensmiddelenbedrijf nu deelneemt aan de PAWW-regeling. Hierdoor kan de sector haar werknemers een stuk extra financiële zekerheid bieden. 

Terug naar overzicht

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord