Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Geef anoniem feedback over onze website

3 september 2024

Nieuwe site spaww.nl staat nu live!

Nieuwe site spaww.nl staat nu live!

Met trots presenteren we u vandaag 3 september onze nieuwe website. 

Rust en overzicht
Het voornaamste doel van de nieuwe site is om meer rust en overzicht te geven aan de bezoeker. Daarnaast hopen we dat deze meer persoonlijk overkomt dan de oude versie. Niet alleen vanwege het kleurgebruik, maar ook door het lettertype, de korte heldere informatie en duidelijk taalgebruik. Het onderzoekspanel was er in ieder geval over uit: deze site is persoonlijker, rustiger en daarmee aansprekender.

Nieuwe indeling
De grootste verandering van de nieuwe site is de indeling. De pagina voor de werknemers is nu de homepage, net als dit het geval is op de website van het UWV. Naast de pagina voor werknemers zijn er nog vier andere hoofdonderwerpen. Elk onderwerp heeft zijn eigen kleur gekregen. Groen staat voor werknemers, oranje voor werkgevers, paars voor cao-partijen en blauw voor de stichting zelf. Hierdoor weet de bezoeker op welk hij of zij zich bevindt.

Surf rond op de nieuwe website
Een nieuwe website is altijd wennen en dat zal voor onze site net zo gelden. Meestal weet je waar je informatie moet vinden en ga je daar automatisch naartoe. Wij hebben getracht om de oude informatie weer op eenzelfde soort manier aan te bieden. De inlogbutton bevindt zich bijvoorbeeld steeds rechts bovenaan de pagina.

Vragen, opmerkingen of complimenten (😉) over de nieuwe website? Stuur een mail naar communicatie@spaww.nl.